Bedrijfsbezoek NWTR Puurwaterfabriek Emmen

13 juni 2023
16:00 – 18:00 uur
Puurwaterfabriek, Dikkewijk Oostzijde 54, Emmen

In het Nieuw-Amsterdam staat een ultrapuurwaterfabriek. Met rioolwater als grondstof produceert deze fabriek dagelijks zo’n 8.000 m3 water van het zuiverste soort. In één proces. Onderhoudsarm. Praktisch zonder chemicaliën. Probleemloos operationeel sinds 2011. Uniek in de wereld. Ontwikkeld, gebouwd en geëxploiteerd door NWTR, Nederlandse experts in waterzuivering en proceswatermanagement.

Meer informatie
Afbeelding: Bedrijfsbezoek NWTR Puurwaterfabriek Emmen VNO NCW

Ultrapuurwaterfabriek

Op dinsdag 13 juni brengt de Noordgang Zuidoost Drenthe een bezoek aan de ultrapuurwaterfabriek aan de Dikkewijk Oostzijde 54 in Nieuw-Amsterdam.
Zij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Het bedrijfsbezoek begint om 16.00 uur en zal uiterlijk om 18.00 uur eindigen. 

Na het ontvangst en een presentatie in het bedrijfsrestaurant door volgt er een rondleiding door de fabriek. Na afloop is er de gelegenheid om na te praten en kennis te maken met de leden van Noordgang Zuidoost Drenthe.

De ultrapuurwaterfabriek bezoeken is een uitgelezen kans. Het betreft een uniek concept in de wereld en het is geen sinecue er binnen te komen. We zijn er best al lang mee bezig en bijzonder verheugd dat het bedrijfsbezoek nu staat. Meld je daarom nu aan!

 

Noordgang zuidoost Drenthe

De Noordgang zuidoost Drenthe wil haar netwerk uitbreiden en zoekt nieuwe leden. Heb je interesse maar geen gelegenheid er 13 juni te zijn? Dan kun je contact opnemen met Pieternel Schomaker, voorzitter van Noordgang zuidoost Drenthe, Schomaker@planet.nl, 06 - 14 02 52 02.

Meer informatie over de Noordgangen van VNO-NCW is te vinden op onze website

 

Meld je nu aan!

Meer activiteiten

Profiteer van ons grote VNO-NCW-netwerk!

  • meer dan 1.100 persoonlijke leden
  • deel ervaringen, kennis en twijfels met leden
  • heb invloed op regionale en landelijke lobby
Word lid
  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio