Contributie

Afbeelding 1

Lidmaatschap en contributie VNO-NCW Noord

De contributie van een lidmaatschap van VNO-NCW Noord is afhankelijk van hoe groot jouw organisatie is en hoeveel mensen er vanuit jouw organisatie lid zijn.De actuele bedragen vindt je in de bijlage hieronder.

Aanmelden

Ondernemers die lid willen worden van VNO-NCW Noord kunnen het formulier invullen vnolid.vno-ncwnoord.nl of contact opnemen met een van onze regiomanagers,

JNO

Jonge ondernemers en high potentials onder de leeftijd van veertig kunnen met hun VNO-NCW Noord-lidmaatschap zich aansluiten bij het jongerennetwerk van de vereniging. Interesse? Neem dan contact op Willemiek Everts.

Contributie VNO-NCW Noord 2022

contributie-2022.pdf

Lidmaatschap opzeggen

Ben je lid geworden voor 1 juli 2022? Dan kun je jouw lidmaatschap van VNO-NCW Noord jaarlijks voor 1 oktober opzeggen. Het lidmaatschap eindigt aan het einde van datzelfde kalenderjaar. Zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap automatisch verlengd en loopt dan weer een jaartermijn door. Voor het opzeggen van je lidmaatschap kun je een mail sturen naar opzeggingen@vnoncw-mkbnoord.nl. Je ontvangt daarna een bevestiging van de opzegging. Alleen daarmee is de opzegging geldig. Heb je na twee weken nog geen bevestiging van je opzegging ontvangen? Laat het ons dan weten.

Door een aangenomen wijziging tijdens de Algemene Ledenvergadering van juni 2022 zal per1 januari 2023 een opzegging verlopen zoals deze nu al geldt voor het MKB Noord-lidmaatschap.

Afbeelding 4

Lidmaatschap en contributie MKB Noord

De contributie van een lidmaatschap van MKB Noord is € 268,- (excl. BTW) per jaar. Je betaalt deze per jaar, vanaf het moment dat je lid wordt.

Aanmelden

Ondernemers die lid willen worden van MKB Noord kunnen het formulier invullen op mkblid.vno-ncwnoord.nl of contact opnemen met Marianne Waanders.

Lidmaatschap opzeggen

Je kunt je lidmaatschap van MKB Noord uiterlijk één maand voor het einde van je lidmaatschapsjaar opzeggen. Een lidmaatschapsjaar start vanaf de datum dat je lid wordt en loopt precies een jaar. Zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap automatisch verlengd en loopt dan weer een jaartermijn door. Voor het opzeggen van je lidmaatschap kun je een mail sturen naar opzeggingen@vnoncw-mkbnoord.nl. Je ontvangt daarna een bevestiging van de opzegging. Alleen daarmee is de opzegging geldig. Heb je na twee weken nog geen bevestiging van je opzegging ontvangen? Laat het ons dan weten.

  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio