Contributie

Afbeelding 1

Lidmaatschap en contributie VNO-NCW Noord en JNO

De contributie van een lidmaatschap van VNO-NCW Noord is afhankelijk van hoe groot jouw organisatie is en hoeveel mensen er vanuit jouw organisatie lid zijn.

Jonge Noordelijke Ondernemers (JNO)

Jonge ondernemers en high potentials tot en met de leeftijd van veertig kunnen zich met hun VNO-NCW-lidmaatschap aansluiten bij het jongerennetwerk van de vereniging: JNO. Interesse? Neem contact op met Remko Travaille, travaille@vnoncw-mkbnoord.nl, 06-45 10 72 29.

Aanmelden voor VNO-NCW MKB Noord

Wil je lid worden van VNO-NCW Noord (mogelijk in combinatie met JNO) vul dan het formulier in op vnolid.vno-ncwnoord.nl of neem contact op met verenigingsmanager Remko Travaille, travaille@vnoncw-mkbnoord.nl, 06-45 10 72 29.

Contributie

Contributie lidmaatschap VNO-NCW Noord 2024 (exclusief BTW).

Voor het eerste lid per vestiging van een organisatie:

Aantal medewerkers Contributie
0 - 50 medewerkers € 836,-
51 - 250 medewerkers € 1.158,-
251 - 1000 medewerkers € 1.754,-
> 1000 medewerkers € 2.731,-

 

Voor het tweede lid en/of volgende leden per vestiging van een organisatie:

Aantal medewerkers Contributie
0 - 50 medewerkers € 414,-
51 - 250 medewerkers € 550,-
251 - 1000 medewerkers € 686,-
> 1000 medewerkers € 686,-

Persoonsgebonden lidmaatschap

Voor de lidmaatschappen van VNO-NCW Noord en JNO geldt dat je als organisatie lid van de vereniging bent en een persoon uit de organisatie afvaardigt als specifiek lid. Het lidmaatschap is dus persoonsgebonden. Als de afgevaardigde persoon verandert van werk of stopt om andere redenen, kan de organisatie die het lidmaatschap draagt een vervanger voor dit lidmaatschap aandragen.

Afbeelding 3

Lidmaatschap en contributie MKB Noord

De contributie van een lidmaatschap van MKB Noord is € 304,- (excl. BTW) per jaar. Je betaalt deze per jaar, vanaf het moment dat je lid wordt.

Aanmelden

Ondernemers die lid willen worden van MKB Noord kunnen het formulier invullen op mkblid.vno-ncwnoord.nl of contact opnemen met Marianne Waanders.

Lidmaatschap(pen) opzeggen

Je kunt een lidmaatschap uiterlijk één maand voor het einde van je lidmaatschapsjaar opzeggen. Het lidmaatschapsjaar staat vermeld op de factuur. Zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap automatisch verlengd en loopt dan weer een jaartermijn door. Voor het opzeggen van je lidmaatschap kun je een mail sturen naar opzeggingen@vnoncw-mkbnoord.nl. Je ontvangt daarna een bevestiging van de opzegging. Alleen daarmee is de opzegging geldig. Heb je na twee weken nog geen bevestiging van je opzegging ontvangen? Laat het ons dan weten.

  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio