MKB #wordtwijzer

Help, ik weet het even niet meer! Durf dit te roepen, het is de weg naar groei en verbetering.

We hebben een fantastische groep ondernemende MKB-leden. Samen zetten we ons nog meer in op het versterken van de verbinding met en tussen de leden. Dit doen we met het MKB Noord #wordtwijzer programma én door jou als lid nog actiever mee te laten denken en te doen. Zo zie je na een #wordtwijzer bijeenkomst altijd persoonlijke posts van deelnemers over wat zij er hebben geleerd. 

Het programma #wordtwijzer bestaat uit een gevarieerd aanbod. Hoe kan het ook anders, er zijn veel thema's waar ondernemers iets mee 'moeten'. Wij helpen jullie hier graag bij. Welke thema's je kunt verwachten?

  • Digitalisering; het klinkt ingewikkelder dan het is. Houdt de workshops met NocodeBuddies in de gaten, lekker praktisch.
  • Financiën; Voor jou brengen we de thema's die spelen onder de aandacht. 
  • Vitaliteit; hoe leuk is dat. Kijk ook op de pagina MKB Noord vitale activiteiten.
  • Duurzaamheid; of het nu om de inzetbaarheid van medewerkers gaat of om duurzaam met de aarde omgaan, wij hebben het erover.

Wat voor soort bijeenkomsten er zijn? Dat varieert van een wandeling tot een 'hoorcollege' en van een bedrijfsbezoek tot een workshop. Altijd gericht op de praktijk. Ook hebben we al een paar keer een pitchweek gehouden. Hier werd kennis van leden onderling gedeeld.

Pitchweek 

Of het nu gaat om een sjabloon maken in Word, jouw team succesvoller en vitaler te maken of hoe te handelen na een ongeluk. Ondernemers kunnen elkaar helpen.Dit is de kracht van het netwerk!

Heb je de pitchweek gemist en ben je nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe inzichten, klik dan hier om de pitches terug te kijken.

Programma MKB Pitchweek 2022

programma-pitchweek-2022.pdf
  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio