Ondernemerschap

Activiteiten VNO-NCW Noord

Met je persoonlijke lidmaatschap van VNO-NCW Noord heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal activiteiten die enkel voor leden toegankelijk zijn. Deze bieden je een verdieping op specifieke onderwerpen of tussen andere leden onderling. Door deel te nemen aan deze activiteiten kun je dus nog meer halen uit je persoonlijke lidmaatschap.

Noordgangen

Noordgangen

Leden van VNO-NCW Noord kunnen deelnemen aan een Noordgang; een groep van ondernemers die in een vaste samenstelling samenkomen om ervaringen te delen en gezamenlijk te zorgen voor verdieping op voor hen relevante onderwerpen.

Lees meer
DGA-clusters

DGA-clusters

Directeur Groot Aandeelhouders die lid zijn VNO-NCW Noord kunnen deelnemen aan een DGA-cluster; een groep van DGA's die in een vaste samenstelling samenkomen om ervaringen te delen en gezamenlijk te zorgen voor verdieping op voor hen specifieke en relevante onderwerpen.

Lees meer
INNPACT

INNPACT

INNPACT is een groep ondernemers die zich sterk verbonden voelt met onze vereniging. Zij hebben zich verbonden in een ‘pact’ met als doel impact te hebben en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en ambities van Noord-Nederland.

Lees meer
Platform Ondernemer en Maatschappij

Platform Ondernemer en Maatschappij

Platform Ondernemer en Maatschappij (POM) is een specifieke groep binnen VNO-NCW Noord die maatschappelijk relevante onderwerpen onder de aandacht brengt bij ondernemers en de ontwikkelingen vervolgens wil duiden voor andere leden..

Lees meer
  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio