Ondernemerschap

Talent Performance masterclass

24 september - 22 oktober
18:00 – 21:30 uur
Dennis Cooking Place, Stavangerweg 21-22 Groningen

In samenwerking met onze partner Talent Performance organiseren we masterclasses over toezichthouden. We willen diversiteit in en de vijver voor potentiële leden voor Raden van Toezicht en bijvoorbeeld commissariaten vergroten. Heb je interesse om een rol als toezichthouder of commissaris te vervullen? In onze masterclasses leer je wat deze rol inhoudt en bieden we je de basiskennis om de rol goed te kunnen vervullen.

Meer informatie
Afbeelding: Talent Performance masterclass VNO NCW

De masterclasses Toezichthouden die we met onze partner Talent Performance aanbieden, zijn een groot succes. In het najaar worden weer twee bijeenkomsten georganiseerd.

Heb jij de ambitie om (in de toekomst) een rol als toezichthouder te vervullen? Samen met onze partner Talent Performance willen we diversiteit en ondernemerschap binnen Raden van Toezicht vergroten en de poule van toezichthouders vernieuwen. We nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan onze masterclasses. In deze masterclasses delen we de laatste inzichten over Goed Toezicht en staan we stil bij de rol van de toezichthouder aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Robert Reekers verzorgt de masterclasses namens Talent Performance en gaat o.a. in op governance, juridische aspecten bij toezichthouden en de Raad als werkgever en klankbord.

Data:

Dinsdag 24 september en dinsdag 22 oktober 2024

Tijdstip:

18.00 – 21.30 uur (inclusief maaltijd) 

Locatie:

Dennis Cooking Place, Stavangerweg 21-22 Groningen

Robert Reekers van Connectorgovernance is een ervaren toezichthouder en begeleidt regelmatig zelfevaluaties van verschillende Raden. Daarnaast is hij een van de initiatiefnemers van Governance Noord, het platform voor Noordelijke toezichthouders, dat bijeenkomsten organiseert voor ervaren Toezichthouders.

NB. op dit moment is aanmelden helaas niet meer mogelijk

 

Talent Performance

Talent Performance

Meer activiteiten

Profiteer van ons grote VNO-NCW-netwerk!

  • 1.000 persoonlijke leden
  • deel ervaringen, kennis en twijfels met leden
  • heb invloed op regionale en landelijke lobby
Word lid
  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio