Infrastructuur en mobiliteit

Webinar: (update) Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit.

8 april 2024
12:00 – 13:00 uur

Webinar: (update) Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit.
De laatste ontwikkelingen en hoe voldoe je aan de eisen van deze wetgeving?

Meer informatie
Afbeelding: Webinar: (update) Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit. VNO NCW

Heeft jouw organisatie op 1 juli 2024 minimaal 100 werknemers in dienst? Dan ben je verplicht om te rapporteren over het zakelijk verkeer en het woon-werkverkeer van je werknemers. Deze boodschap zit bij veel werkgevers al tussen de oren. Maar wat moet je doen om te voldoen aan de eisen van de wetgeving? Daarover krijgen we veel vragen.

Hoe krijg je alle data over het woon-werkverkeer en zakelijke reizen boven water? Zet je een app in en is dat dan voldoende? Een enquête? En welke vragen stel je dan? Of maak je gebruik van (bestaande) systemen van marktpartijen? Volop keuze, de vraag is wat past bij jouw mogelijkheden en bij jouw bedrijf.

Duurzaam reizen
In een uurtje praten we jou online bij over de laatste ontwikkelingen rondom deze Rapportageverplichting. Daarnaast nemen we je mee in de verschillende manieren waarop jij in jouw organisatie de benodigde data kunt verzamelen. Verder geeft Maarten van Leeuwen van RVO praktische tips over het invoeren van de gegevens in het systeem van de overheid. En tot slot: hoe verduurzaam je de mobiliteit van jouw organisatie? Want dat is tenslotte waarom deze regelgeving in het leven geroepen is. 

Na dit webinar weet jij hoe je aan de slag kunt om te voldoen aan de Rapportageverplichting. En er is volop gelegenheid om je vragen te stellen. Dus wees voorbereid en meld je meteen aan voor één van de online bijeenkomsten op:

  • maandag 8 april van 12.00 - 13.00 uur
  • maandag 15 april van 16.00 - 17.00 uur

 

Meer activiteiten

Profiteer van ons grote VNO-NCW-netwerk!

  • meer dan 1.100 persoonlijke leden
  • deel ervaringen, kennis en twijfels met leden
  • heb invloed op regionale en landelijke lobby
Word lid
  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio