Ondernemerschap

Meet the Entrepreneur

15 juni 2023
15:30 – 18:30 uur
Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1, Drachten

In de bakkerij van zijn ouders ontwikkelde hij een passie voor chocoladeproducten en zag hij kansen in de online wereld. Jan-Jaap Plaizier (34), bedenker en eigenaar van Chocoladebezorgd uit Hoogeveen, bedacht een online concept, waarbij mensen hun eigen doosje bonbons kunnen samenstellen. Hij stopte al zijn vrije tijd in zijn idee: mensen blij maken met prachtige én lekkere chocolade. En met succes, want in november 2022 is Chocoladebezorgd uitgeroepen tot de landelijke winnaar van de FD Gazellen top 100, dé ranglijst van snelgroeiende bedrijven in Nederland.

Meer informatie Meld je hier aan!
Afbeelding: Meet the Entrepreneur VNO NCW / MKB

Jan-Jaap: “De afgelopen jaren waren hobbelig, op een heel positieve manier. In de tijd dat we niet meer bij elkaar op bezoek mochten, bestelde Nederland massaal cadeautjes online. In een korte tijd groeiden we erg hard en dat zorgde dat we konden investeren, zowel in materiaal als in personeel. Dat was niet altijd zonder risico’s, maar uiteindelijk pakte het goed uit. En dat houden we nog even vol: vanaf november 2022 zijn we volledig zelfvoorzienend in onze energiebehoefte, dankzij 188 zonnepanelen”

 

Chocoladebezorgd is in 2022 uitgeroepen tot de landelijke winnaar van de FD Gazellen top 100, dé ranglijst van snelgroeiende bedrijven in Nederland

 

Jan-Jaap Plaizier is op donderdag 15 juni onze gast bij Meet the Entrepreneur in Schouwburg De Lawei in Drachten. Hij gaat met in gesprek met Agnes Mulder, de nieuwe directeur van VNO-NCW MKB Noord en neemt ons mee in het verhaal van Chocoladebezorgd; waar het allemaal begon en hoe het uitgroeide tot een toonaangevende webshop in originele handgemaakte chocoladecadeaus.

Meet the Entrepreneur is hét event van Deloitte en VNO-NCW MKB Noord waarin we mooie ondernemersverhalen delen, bedrijven en ondernemers portretteren en andere ondernemers en werkgevers willen inspireren. 

Je bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Programma

Datum: Donderdag 15 juni 2023
Tijdstip: 15.30 - 18.30 uur
Locatie: Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1, Drachten
Programma: 15.30 uur Inloop met een kopje koffie
  16.00 uur Meet the Entrepreneur
  ca 17.15 uur Netwerkborrel
  18.30 uur Einde bijeenkomst

Meld je aan!

Deloitte

Deloitte

Meer activiteiten

Profiteer van ons grote MKB-netwerk!

  • meer dan 600 aangesloten bedrijven
  • doe inspiratie op tijdens onze evenementen
  • versterk je professionele kennis
Word lid
  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio