24 april 2023

VNO-NCW MKB Noord verhuist

Het kantoor van VNO-NCW MKB Noord verhuist in de week van 24 t/m 28 april 2023 naar de nieuwe locatie aan de Van der Hoopstraat 4 in Groningen. Hierdoor kunnen zaken wat anders lopen dan normaal, omdat de teamleden druk bezig zijn om alles voor elkaar te krijgen op zowel de nieuwe als de oude locatie. Vanaf 1 mei 2023 moet de verhuizing afgerond zijn en is de dienstverlening weer zoals normaal.

Nieuwe adres gebruiken

We raden u aan om de adresgegevens van onze vereniging alvast aan te passen, want na 1 mei 2023 zijn we niet meer aanwezig in het TopSportZorgCentrum aan de Laan Corpus den Hoorn 101 in Groningen. Dus moet u iets verzenden of heeft u een afspraak, dan geldt vanaf volgende week het nieuwe adres:

VNO-NCW MKB Noord
Van der Hoopstraat 4
9716 JM Groningen

Check de route

Het nieuwe kantoor bevindt zich op bedrijventerrein De Hoogte en ligt nabij de noordelijke ringweg van Groningen. Door wegwerkzaamheden in en rondom Groningen is het verstandig om voor uw vertrek te kijken naar de actuele verkeerssituatie op de site van Groningen Bereikbaar. Dat voorkomt vervelende verrassingen en onnodige vertragingen.

Tot ziens op de nieuwe locatie!

Gerelateerde artikelen

  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio