16 maart 2023

Nieuwe locatie voor VNO-NCW MKB Noord

VNO-NCW MKB Noord heeft een nieuwe locatie gevonden. De grootste ondernemers- en werkgeversorganisatie van Noord-Nederland gaat verhuizen naar Van der Hoopstraat 4 in Groningen. Daarmee is er nu duidelijkheid over de nieuwe locatie na het akkoord met FC Groningen om het Topsportzorgcentrum te verlaten per 1 mei 2023.

“De keuze om ons te huisvesten op een industrieterrein in het noorden van de stad is voor velen misschien verrassend, “ vertelt voorzitter VNO-NCW Noord Sieger Dijkstra. “Maar we hebben gekozen voor een betaalbare locatie tussen ondernemers en bedrijvigheid in, waar we het team van de vereniging goede huisvesting bieden en we ook eigen ruimten hebben om diverse personen en gezelschappen goed te kunnen ontvangen.”

Verhuizen in april

De vereniging verhuist in april om zoals in september 2022 afgesproken met FC Groningen op 1 mei 2023 de sleutel van de derde verdieping over te dragen. De brancheverenigingen die nog gehuisvest zijn op de etage zoals Bouwend Nederland, FME en AWVN, maken afzonderlijk afspraken met de nieuwe hoofdhuurder.

Na de verbouwing en de verhuizing zal er nog gelegenheid komen -voor met name alle leden- om het nieuwe kantoor van de vereniging aan de Van der Hoopstraat te bekijken. Daarover later meer.

Afb 2: Nieuwe locatie voor VNO-NCW MKB Noord
Het nieuwe kantoorpand van VNO-NCW MKB Noord in Groningen

Het nieuwe adres

Ons nieuwe adres per 1 mei 2023 is:
Van der Hoopstraat 4
9716 JM Groningen
 

Gerelateerde artikelen

  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio