Arbeidsmarkt en Onderwijs

20 januari 2022

Van Werk Naar Werk bemiddeling steeds meer beschikbaar.

Corona en de maatregelen om het te bestrijden trekken hun wissel op onze samenleving. Binnen bedrijven en vooral tussen sectoren is er een groot verschil ontstaan in perspectief. Dit kan effect hebben op het aantal benodigde medewerkers.

VNO-NCW MKB Noord is met branches, sociale partners en onderwijsorganisaties verbonden met de regionale mobiliteitsteams van de Drenthe, Groningen en Friesland. Deze teams kunnen bedrijven, werknemers en/of werkzoekenden individueel en persoonlijk van dienst zijn om te helpen in Van Werk Naar Werk.

Zowel met een vraag naar werk, als aanbod van werk; tijdelijk of structureel. Meer informatie vind je op Hetnoordenwerktdoor.nl

Is de dienstverlening van een regionaal mobiliteitsteam nog net een stap te ver? Of heeft jouw organisatie een goed voorbeeld om Van Werk Naar Werk te regelen? Onze VWNW-regisseurs Janet Bakker en Rochelle van Belle zijn benieuwd en helpen je graag! Janet en Rochelle zijn verbonden met het landelijke initiatief NLwerktaanwerk, geïnitieerd door VNO-NCW en MKB Nederland.

Op nlwerktaanwerk.nl vind je nu al veel informatie over Van Werk Naar Werk en hoe dit gaat tussen werkgevers.

Gerelateerde artikelen

  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio