Arbeidsmarkt en Onderwijs

16 september 2021

Maak gebruik van de SLIM-regeling

MKB Noord wijst jou graag op het feit dat MKB-ondernemers nog tot 30 september 2021 een subsidieaanvraag kunnen indienen voor de SLIM-regeling. Met de SLIM-subsidie kun je een leerrijke werkomgeving creëren door initiatieven gericht op leren en ontwikkelen te stimuleren. Bijvoorbeeld door loopbaan- en ontwikkeladviezen in te zetten of een opleidings- en ontwikkelplan op te stellen. 
 
De afgelopen anderhalf jaar waren intensief voor veel mkb-ondernemers. Natuurlijk had het coronavirus met de bijbehorende maatregelen zijn gevolgen. En ook ontwikkelingen in de samenleving, op het gebied van technologie en op de arbeidsmarkt zorgen voor een andere kijk op het werk en de werknemers die het verzetten.
 
Het is belangrijk te blijven investeren in scholing en ontwikkeling. Want als je als mkb-ondernemers investeert in de ontwikkeling van jouw mensen, zorg je ervoor dat jouw bedrijf in de toekomst blijft draaien. Bovendien staan werknemers die aan de slag gaan met leren en ontwikkelen sterker in de steeds veranderende arbeidsmarkt.

Meer weten? 

Meer informatie over het onderwerp leven lang ontwikkelen, het aanvragen van de SLIM-subsidie én ervaringen van andere mkb-ondernemers vind je op slimwerkgeven.nl.

Aanvragen SLIM-regeling

Wil jij aan als mkb-ondernemer aan de slag met het stimuleren van een leerrijke werkomgeving, kunnen de SLIM-subsidie aanvragen via het e-portaal van Uitvoering van Beleid. Voorwaarden zijn dat je niet meer dan 250 werknemers in dienst hebt en dat je jaaromzet lager is dan 50 miljoen euro. Je kunt maximaal 24.999 euro aanvragen. 
 

Gerelateerde artikelen

  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio