Arbeidsmarkt en Onderwijs

18 juni 2024

Nieuwe accountmanager Make It In the North

Aukje van der Veen is de nieuwe accountmanager van Make It In the North. Ze is medio juni 2024 begonnen en volgt daarmee Annaléa Chatelier op. Samen met de collega’s zal zij internationale talenten bij Noord-Nederlandse bedrijven presenteren en de verbinding leggen. Ze zal bedrijven helpen om diverse talenten aan te trekken en zo de noordelijke arbeidsmarkt te versterken.

Make it in the North is een initiatief dat Noord-Nederlandse bedrijven wil verbinden met internationals in Provincie Groningen, Provincie Drenthe en Provincie Fryslân. Als partner helpt VNO-NCW MKB Noord een brug te slaan tussen internationale talenten en Nederlandse bedrijven. Aukje gaat bedrijven helpen talenten met diverse achtergronden aan te trekken, om zo hen zo voor het Noorden te interesseren/behouden. Hiermee versterken wij de Noordelijke arbeidsmarkt

Afb 2: Nieuwe accountmanager Make It In the North
Jurgen Elshof verwelkomt Aukje van der Veen bij VNO-NCW MKB Noord

"Ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van het team van Make It In the North en bij te dragen aan het verbinden van internationale talenten met bedrijven in Noord-Nederland. Het is een kans voor leden van VNO-NCW MKB Noord op de arbeidsmarkt, iets waar ik ervaring mee hebt vanuit het mobiliteitsnetwerk en het International Welcome Center North (IWCN)."

Goede medewerkers zijn cruciaal. Regiomanager Jurgen Elshof is blij met de komst van Aukje: “Het is van groot belang voor de huidige en toekomstige arbeidsmarkt om internationale talenten te behouden voor het Noorden. En om de inzet van internationals in het noorden voor werkgevers en  ondernemers aantrekkelijk te maken. Daarin gaat Aukje een belangrijke rol spelen. We zijn erg blij met haar komst en wensen haar heel veel succes!”

Meer informatie over Make it in the North: 

Gerelateerde artikelen

  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio