15 januari 2024

Doe mee met de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat 2024

Als lid van VNO-NCW MKB Noord kun je ook jouw stem laten horen bij het bepalen van het landelijk beeld van het ondernemingsklimaat. En daarmee mogelijk ook toekomstig beleid. Doe daarom mee aan de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat 2024 van VNO-NCW en MKB Noord. 

Afb 2: Doe mee met de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat 2024

Het ondernemingsklimaat in Nederland is een veelbesproken onderwerp, waarover wij samen met onze landelijke organisaties VNO-NCW en MKB-Nederland de nodige zorgen hebben. Richting de formerende partijen benadrukken we dan ook sterk het belang daarvan. We moeten het in Nederland immers wel kunnen blijven verdienen. We staan voor grote maatschappelijke opgaven waarbij de rol van ondernemerschap en investeringen van ondernemers onmisbaar zijn. De grote vraag daarbij is: willen ondernemers nog wel investeren in dit land?

Over die en andere vragen gaat de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat waarvoor ook alle leden van VNO-NCW MKB Noord een uitnodiging hebben ontvangen. Het is namelijk van belang dat ook het Noordelijke bedrijfsleven zijn stem laat horen in deze peiling. Zo krijgen we een goed beeld van de ontwikkeling van het ondernemingsklimaat in heel ons land, wat we kunnen inzetten bij het opkomen voor de belangen van ondernemend (Noord) Nederland.

Gerelateerde artikelen

  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio