2 januari 2023

Stem van het MKB gehoord in de media

Onze voorzitter MKB Noord Joyce Walstra is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland. Joyce: “Ik vind het van belang om de stem van het MKB duidelijk te laten horen. Het MKB is de ruggengraat van onze economie. Waar zouden we zijn zonder onze bakkers en cadeauwinkels? Wie ontwerpt de nieuwe innovaties die zo nodig zijn voor bijvoorbeeld duurzaamheid en digitalisering? Hoeveel mensen denkt u trouwens dat er bij dat MKB werken; in hoeveel banen de sector voorziet? En als u vandaag of morgen bij uw sportclub komt: kijk dan eens goed naar de sponsorborden daar. Zeker weten dat er een of meerdere MKB-ers uit uw omgeving een bijdrage leveren.”

VNO-NCW MKB Noord is trots dat het geluid van onze MKB voorzitter is opgemerkt afgelopen jaar! Dat is precies waar wij ons voor inzetten. Ook in het nieuwe jaar.

Tot 1 december 2022 kon er door journalisten en het publiek namen worden voorgedragen op vrouwindemedia.nl. Per provincie maakte een regionale jury een selectie waar nu twee weken op gestemd kan worden. De regionale jury kiest uit de drie genomineerden met de meeste stemmen de winnares. Op 17 januari wordt de winnares bekend. Zij komt op de nominatielijst voor de Vrouw in de Media Award landelijk. Wil je een stem uitbrengen op Joyce, dan kan dat tot en met 14 januari op www.vrouwindemedia.nl. Ga naar de lijst Friesland en stem mee.

Gerelateerde artikelen

  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio