4 oktober 2022

Onze nieuwe verenigingsmanager

Remko Travaille is sinds 3 oktober 2022 de nieuwe verenigingsmanager van VNO-NCW MKB Noord. Hij is daarmee een belangrijk gezicht voor al onze leden. Ook zal hij een belangrijke rol gaan spelen in de contacten met nieuwe (potentiële) leden en onze Jonge Noordelijke Ondernemers (JNO).

Remko krijgt in zijn eerste werkweek direct een vuurdoop door mee te doen aan de training  Militair Leiderschap van JNO. Daarna begint hij ‘echt’ met zijn werkzaamheden binnen de vereniging. “In mijn rol als verenigingsmanager ga ik mij bezig houden met het beheer van de leden. Ik hoop dan ook zoveel mogelijk leden op een korte termijn te ontmoeten. Daarnaast is de groei van de vereniging van belang, dus laat me weten als een werkgever of ondernemer graag lid wil worden,” zegt Remko blij. “Ik heb er erg veel zin in!“

Ook directeur Ton Schroor is blij met de komst van Remko in het team. “Ik ben er van overtuigd dat we met Remko de collega hebben gekregen die met enthousiasme en gedrevenheid een belangrijke bijdrage kan leveren aan de onderlinge verbindingen tussen leden en de noodzakelijke groei van het aantal leden!”

Meer informatie over Remko kun je vinden op zijn profiel op LinkedIn.

Gerelateerde artikelen

  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio