Stageplek Office & Management Supportspecialist / Managementassistent / Junior Accountmanager

Zit je in het laatste jaar van je opleiding Office & Management Supportspecialist / Managementassistent (BOL of BBL) of doe je de opleiding Junior Accountmanagement (BBL)?

Zoek je naar een stageplek of werkervaringsplek? Als je goed kunt plannen, organiseren en zelfstandig kunt werken, communicatief vaardig bent én het je leuk lijkt met verschillende personen in contact te komen, lees dan verder.

Bij ons kun je aan de slag als je het leuk vindt afspraken in te plannen met en tussen mensen van verschillende organisaties. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt om mensen te bellen en dat het je ligt om iedereen die erbij betrokken is goed te informeren.

Verder kun je als stagiair Office & Management Supportspecialist / Managementassistent ondersteunen bij events: organiseren, naambadges maken en gasten ontvangen. En als stagiair Junior Accountmanager zou je bijvoorbeeld kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van ons ledenbestand (ledenbehoud en de aanwas van nieuwe leden stimuleren) samen met onze Verenigingsmanager.

Tijdens je stage wordt je begeleid door een van de professionals van ons team en je hebt contact met alle teamleden. Ook zul je met regelmaat contact hebben met onze leden; ambitieuze ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe.

Ons kantoor staat in Groningen. Je zult hier minimaal twee keer per week aanwezig zijn en ook voor een deel vanuit huis werken. Voor het halfjaar dat je stage loopt krijg je een passende stagevergoeding.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of de eventuele inhoud van de stage? Neem dan contact op met Ingrid Venekamp, telefoon (050) 534 38 44 of mail vacature@vnoncw-mkbnoord.nl.

  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio