Maatschappelijk en Vitaal ondernemen

22 december 2021

SDG-traineeship helpt je op weg

VNO-NCW MKB Noord zet zich als vereniging in voor maatschappelijk en vitaal ondernemen. Dat doen we vanuit ons Platform Ondernemer en Maatschappij en door werkgevers en ondernemers te helpen met concrete handreikingen. Er zijn vele bedrijven die zich momenteel inzetten voor duurzaamheid, inclusiviteit en het implementeren van Sustainable Development Goals. Maar soms weten ondernemers en werkegevers niet goed waar ze mee kunnen beginnen. Voor hen is het mogelijk interessant om als opdrachtgever mee te doen aan het SDG Traineeship!

Doel van deze maatschappelijke stages is enerzijds om studenten en afgestudeerden op te leiden in de sfeer van duurzame ontwikkeling. Anderzijds om bij (groepen van) bedrijven en andere maatschappelijke organisaties (verkennend) onderzoek te doen naar het inpassen en implementeren van SDG’s in hun doelstellingen en activiteiten.

Aanmelden of meer informatie

Aanmelden van organisaties uit het Noorden kan tot 15 januari 2022 bij SDG Netwurk Fryslân, Dirk van de Berg, telefoon (0513) 65 48 96 of bergdeboer@gmail.com.

Meer informatie over het traineeship vind je op de site van SDG House.

Gerelateerde artikelen

  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio