Digitalisering

3 september 2021

Eén vereniging, één website

Ondernemersvereniging VNO-NCW MKB Noord heeft sinds 3 september 2021 een nieuwe website met als nieuwe URL www.vnoncw-mkbnoord.nl. Al jarenlang vormden VNO-NCW Noord en MKB Noord één vereniging, maar de online presentatie was nog gescheiden. Met de nieuwe site presenteert de grootste ondernemersvereniging van Noord-Nederland zich duidelijk als één, waarbij ook het jongerenlabel JNO een prominente plek heeft gekregen.

Met de nieuwe site wordt duidelijk hoe de vereniging is georganiseerd, waar het voor staat en wat de toegevoegde waarde is van de verschillende lidmaatschappen voor de leden. Je vindt er onder andere informatie over de visie, de diverse interessante evenementen voor leden (zowel online als fysiek), actuele berichtgeving (blogs, pers- en nieuwberichten) en de speerpunten waarmee de vereniging zich inzet voor een optimaal ondernemersklimaat in het Noorden.

Oude sites vervallen

De oude websites en ook de communities die daarmee samenhingen komen te vervallen. De oude URL’s (vno-ncwnoord.nl en mkbnoord.nl) zullen worden doorgezet naar de nieuwe website, zodat de vereniging ook in de beginfase goed vindbaar is.

Gerelateerde artikelen

  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio