1 februari 2024

Agnes Mulder genomineerd voor Vrouw in de Media Award

Onze directeur Agnes Mulder is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2023 Drenthe. Een mooie blijk van waardering, die zij als een steun in de rug ziet voor haar werk voor het Noordelijke bedrijfsleven en de brede welvaart in het Noorden.

Agnes: “In de afgelopen periode heb ik me ingezet om zichtbaar te zijn voor de belangen van het Noorden en die van de leden van onze vereniging VNO-NCW MKB Noord. Het is dan ook geweldig dat dit is opgevallen in de media. Die zichtbaarheid blijkt uit deze nominatie waarvoor journalisten en het publiek mij hebben voorgedragen voor als vrouw in de media voor ‘mijn Drenthe’. Ik ben niet iemand die prat gaat op prijzen, maar ik ben trots op deze voordracht. Ik zie het als een aanmoediging om zo verder te gaan!”

Breng je stem uit!

VNO-NCW MKB Noord is trots dat het geluid van onze nieuwe directeur is opgemerkt in de media afgelopen jaar. Daarom steunen we haar graag en willen we iedereen die het eens is met haar voordracht vragen om een stem uit te brengen op de site https://vidm.nl/vrouw-in-de-media-awards-2023. Ga vóór 15 februari 2024 naar de lijst Drenthe en stem mee.

De prijs

Journalisten en het publiek konden tot eind vorig jaar namen voorgedragen op https://vidm.nl/vrouw-in-de-media-awards-2023. Per provincie maakte een regionale jury een selectie waar nu twee weken op gestemd kan worden. De regionale jury kiest uit de drie genomineerden met de meeste stemmen de winnares. Op 19 februari 2024 wordt de winnares bekend. Zij komt op de nominatielijst voor de Vrouw in de Media Award landelijk.

Gerelateerde artikelen

  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio