The Tall Ships Races 2022

15 juli 2022
14:00 – 18:00 uur
Harlingen

Speciaal voor onze leden!

The Tall Ships Races zijn de grootste internationale oceaanraces voor Sail Training-schepen. In de zomer van 2022 ontvangt Harlingen opnieuw ’s werelds mooiste tall ships met hun internationale bemanning en trainees.
Wij zijn er bij en je kunt meevaren!

Meer informatie
Afbeelding: The Tall Ships Races 2022 VNO NCW / MKB

Van donderdag 14 juli t/m zondag 17 juli 2022 liggen in Harlingen circa zestig van ‘s werelds grootste traditionele tall ships aan de kades. Het gezellige Friese havenstadje is dan voor de derde keer een van de gasthavens van The Tall Ships Races 2022. Het belooft een enorm spektakel en prachtig schouwspel te worden. 

Wij zijn erbij!

Ben je VNO-NCW MKB Noord-lid, dan kan je meevaren onder het genot van een hapje en drankje op een van de tall ships. Wij hebben één van de schepen vast kunnen leggen, exclusief voor leden van VNO-NCW MKB Noord. 

Programma

Op vrijdag 15 juli 2022 worden we om 14.00 uur ontvangen in de ontvangstruimte, waarna we om 15.00 uur welkom worden geheten door de bemanning van “ons” schip voor een mooie vaartocht* over de Waddenzee onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes. 

Om 18.00 uur meren we weer aan en nemen we afscheid van de bemanning. Er is dan nog ruime gelegenheid om over de kades te wandelen en de andere tall ships te bewonderen, te genieten van de muziek en naar hopen van het mooie weer. Sommige schepen zijn zelfs open voor bezichtiging aan boord.

De kosten van deze exclusieve netwerkmiddag bedragen € 199,- p.p excl. btw (inclusief parkeren). Als lid mag je één introducé meenemen. De kosten voor de introducé bedragen eveneens € 199,- excl. btw.

Heb je vragen hierover of interesse om ook mee te varen, neem dan contact op met Marianne Waanders via 06-12 48 12 55 of Gretha Postmus via 06-12 92 81 49.

 

Meer activiteiten

Profiteer van ons grote VNO-NCW-netwerk!

  • 1.000 persoonlijke leden
  • deel ervaringen, kennis en twijfels met leden
  • heb invloed op regionale en landelijke lobby
Word lid
  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio