Klimaat en Bedrijf

Hydrogreenn-bijeenkomst in EnTranCe

14 december 2021
EnTranCe, Zernikelaan 17, Groningen

Geïnteresseerd is de actuele waterstof-ontwikkelingen? Houd dan 14 december 2021 vrij in je agenda voor de Hydrogreenn-bijeenkomst.

Meer informatie
Afbeelding: Hydrogreenn-bijeenkomst in EnTranCe VNO NCW

De leden van ons Hydrogreenn netwerk ontavngen van ons een uitnodiging  voor de netwerkbijeenkomst op 14 december a.s.. Deze keer zijn we te gast bij EnTranCe – Centre of Expertise Energy in Groningen. EnTranCe is het kenniscentrum voor energietransitie en duurzame energie van de Hanzehogeschool Groningen. Ze zijn tevens penvoerder van het project de Groene Waterstof Booster, waarbij het samen ontwikkelen van de waterstofketen met het Mkb in Noord-Nederland centraal staat. De sessie duurt van 9.00 tot 13.00, locatie is de EnergyBarn.


Eén van de eerste Hydrogreenn sessies in 2019 vond plaats op het EnTranCe terrein. In de tussentijd is er alweer veel veranderd en bijgekomen. Dit willen we u graag laten zien. Daarnaast vertellen wij u wat EnTranCe zoal initieert op het gebied van waterstof. Denk hierbij aan verhaal van de lector, projectresultaten/-voorbeelden, studentdemonstraties en de toegenomen waterstoffaciliteiten en infrastructuur in de proeftuin. Naast presentaties maakt ook een rondleiding in groepen onderdeel uit van het programma.
Er wordt lunch geserveerd.

De projectleiding van de Groene Waterstof Booster zal een update geven over de stand van zaken van het project. Daarnaast hebben we afgevaardigden van het project PosHYdon te gast. PosHYdon is de eerste offshore groene waterstofpilot op een operationeel platform ter wereld. Zij zullen een presentatie geven over hun laatste projectontwikkelingen én toekomstplannen.

Let op! Hoewel we hopen u op 14 december op locatie te mogen ontvangen, brengen de huidige Covid-19 ontwikkelingen veel onzekerheid met zich mee. Wanneer het niet mogelijk is een fysieke bijeenkomst te organiseren, wordt deze omgezet naar online. Het programma zal dan ingekort worden.

Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws en programma.

Meld je hier aan!
 

Dit evenement organiseren we samen met

Logo GWB

Meer activiteiten

Profiteer van ons grote VNO-NCW-netwerk!

  • meer dan 1.100 persoonlijke leden
  • deel ervaringen, kennis en twijfels met leden
  • heb invloed op regionale en landelijke lobby
Word lid
  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio