Food Community bijeenkomst bij Royal Koopmans

16 oktober 2023
14:30 – 18:00 uur
Royal Koopmans aan Merodestraat 3 in Leeuwarden

We nodigen je van harte uit voor een inspiratie bezoek met de Food Community bij Royal Koopmans in Leeuwarden!

Meer informatie Meld je hier aan!
Afbeelding: Food Community bijeenkomst bij Royal Koopmans VNO NCW

We nodigen je van harte uit voor een inspiratie bezoek met de Food Community bij Royal Koopmans in Leeuwarden!

Royal Koopmans, pioniers in graan sinds 1846. Wij halen alles uit graan. Elke graankorrel barst van de waardevolle voedingsstoffen en we duiken tot in de kern van de korrel om tot innovatieve producten en oplossingen voor voedingsmiddelen te komen. Hoe we dat doen? Door te pionieren, trends te volgen en een nauwe samenwerking aan te gaan met onze klanten. Wij nemen daarin het initiatief om partners in de agri- en foodketen te verbinden op basis van een gedeelde visie en intrinsieke motivatie. Zo werken we aan smaakvolle, gezonde en duurzame voeding.

Royal Koopmans heeft twee innovatieve business units: Meel en Food Ingredients. In 2000 hebben wij ons consumentenmerk verkocht en richten wij ons weer op business to business, net als bij de start van het bedrijf. Koopmans Meel is specialist in broodbloem, tarwemeel, rogge en speciaalmixen voor ambachtelijke en industriële bakkerijen in Nederland. Met Nedertarwe zijn wij pionier en marktleider op het gebied van duurzaam geteeld graan van Nederlandse bodem. Koopmans Food Ingredients is specialist in innovatieve oplossingen voor foodcoating, binding en vezelverrijking voor voedingsproducenten in heel Europa.

Jochen Mierau is hoogleraar Economie van de Volksgezondheid en als wetenschappelijk directeur verbonden aan de noordelijke data- en biobank Lifelines. Samen met hem gaan we onder andere in op de rol van de voedingsindustrie in relatie tot gezondheid.

Meer activiteiten

Profiteer van ons grote VNO-NCW-netwerk!

  • meer dan 1.100 persoonlijke leden
  • deel ervaringen, kennis en twijfels met leden
  • heb invloed op regionale en landelijke lobby
Word lid
  • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
  • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
  • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio