Vacature: (junior) manager JNO (M/V/X)

Ben jij een gedreven jonge professional op zoek naar een uitdagende parttime-functie waarbij je jonge ambitieuze ondernemers ondersteunt om het beste uit henzelf te halen? Dan ben jij mogelijk de persoon die wij zoeken voor Jonge Noordelijke Ondernemers (JNO). Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe manager JNO voor twee dagen in de week.

Bij dit speciale onderdeel van VNO-NCW Noord draait alles om zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling en betekenisvol werk met invloed. Als manager van JNO ga je samen met het JNO-bestuur aan de slag ons verder te laten groeien en te professionaliseren. We willen onze leden op een moderne manier beter van dienst zijn en zo de toegevoegde waarde voor elk individueel lid maximaliseren.

Binnen deze functie ben je ook verantwoordelijk voor een soepel en efficiënt verloop van de contacten tussen leden, bestuur en de kantoororganisatie. Daarnaast maakt het aantrekken, betrekken en begeleiden van nieuwe JNO-leden een belangrijk onderdeel uit van jouw takenpakket. Je weet wat er speelt bij de leden en hebt ideeën hoe wij hier als vereniging een bijdrage in kunnen leveren. Deze ideeën weet je ook om te zetten naar concrete activiteiten en bijeenkomsten. Het is goed te weten dat deze functie een flexibele inzet van je vraagt, vanwege o.a. de bijeenkomsten en evenementen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid met flair die:

 • leden binnen ons een netwerk kan verbinden en enthousiasmeren;
 • een commerciële instelling heeft;
 • aantoonbare ervaring heeft in het creëren en verzilveren van leads en kansen;
 • een HBO werk-en denkniveau;
 • minimaal één jaar werkervaring heeft;
 • een grote affiniteit heeft met ondernemerschap én maatschappelijk betrokken is;
 • communicatief en sociaal vaardig is, en daardoor in veel verschillende omgevingen blijvende connecties maakt;
 • in staat is op vele niveaus te schakelen en verbindingen en partnerships kan initiëren met (potentiële) leden, bedrijven, overheden en kennis- en culturele instellingen in de regio’s Drenthe, Groningen en Friesland;

Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante baan voor twee dagen per week bij een energieke vereniging, met een veelzijdig takenpakket en veel eigen verantwoordelijkheid.  We hebben een flexibele en informele werksfeer. Daarnaast bieden we vanzelfsprekend een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst is voor ten minste één jaar met uitzicht op een langer dienstverband. Ben je ZZP-er en wordt je enthousiast van deze vacature, dan nodigen we je ook graag uit om te reageren.

Voor inhoudelijke informatie over de vacature kan je contact opnemen met de voorzitter JNO, Matthijs Noordhoek (matthijs@diepzeekonijn.nl). Aanvullende informatie over onze vereniging kan je vinden op onze website: www.vnoncw-mkbnoord.nl

Solliciteren

Stuur jouw sollicitatie met CV en een motivatie vóór 21 juni 2024 naar vacature@vnoncw-mkbnoord.nl met als onderwerp: vacature (Junior) Manager JNO.

Logo JNO
 • De grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden
 • Voor een optimaal ondernemingsklimaat en brede welvaart
 • Al meer dan 50 jaar sterk voor de regio