Ondernemerschap

Bedrijfsbezoek bij LBS Conveyor Belts in Emmen

14 juni 2022
16:00 – 18:00 uur
LBS Conveyor Belts aan de Phileas Foggstraat 48 te Emmen

Je komt ze aan de lopende band tegen, de transportbanden van LBS Conveyor Belts uit Emmen. Essentieel voor het productie en logistiek van vele ondernemingen wereldwijd. Zonder een lopende band staat letterlijk alles stil.

Meer informatie Meld je hier aan!
Afbeelding: Bedrijfsbezoek bij LBS Conveyor Belts in Emmen VNO NCW / MKB

LBS Conveyor Belts 

LBS is een specialist in het vervaardigen en bewerken van kwalitatief hoogwaardige transport- en procesbanden. Voor zowel kunststof- als rubberbanden, specials en toebehoren. Al meer dan twintig jaar leveren zij aan alle denkbare branches. Van de voedingsmiddelenindustrie tot land- en tuinbouw en alles wat er tussenin zit.

Bedrijfsbezoek

Op dinsdag 14 juni brengen wij samen met de Noordgang Zuid-Oost Drenthe een bezoek aan LBS Conveyor Belts aan de Phileas Foggstraat 48 in Emmen. Om 16:00 uur (inloop vanaf 15:45 uur) worden wij ontvangen door Pieternel Schomaker, voorzitter van de Noordgang Zuid-Oost Drenthe en Roelof Westerbeek, directeur van LBS Conveyor Belts uit Emmen.

Pieternel vertelt je graag meer over de Noordgang Zuid-Oost Drenthe waarna Roelof ons meeneemt in het proces van het vervaardigen en bewerken van transport- en procesbanden. Na afloop is er de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken. 

Je bent van harte welkom hier bij aanwezig te zijn. Meld je nu aan

 

Meer activiteiten

Profiteer van ons grote MKB-netwerk!

  • meer dan 600 aangesloten bedrijven
  • doe inspiratie op tijdens onze evenementen
  • versterk je professionele kennis
Word lid
  • Groot gezamenlijk netwerk
  • Voor ondernemers in Noord-Nederland
  • 50 jaar sterk voor de regio